×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
باید بستر را برای حضور و فعالیت نخبگان در حوزه خانواده مهیا کرد

به گزارش اشراف- هیلدا دانشمند،کمال اکبری، معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی گفت: مهمترین نهاد اجتماعی، نهاد خانواده است و امروزه بر اثر تحولات جهانی در همه دنیا به ویژه ایران، خانواده دچار چالش‌هایی شده است که ضروری است نسبت به برون رفت از آن اقدام شود.
وی با بیان اینکه قطعا خانواده از آسیب ها و خطرات مصون نیست، افزود: باید همه کسانی که دلسوز این حوزه هستند قدم پیش بگذارند و کمک کنند تا این چالش ها به حداقل برسد
اکبری ادامه داد: منظور ما بویژه نخبگان و سازمانهای مردم نهادی است که در حوزه خانواده، مبارزه با آسیب ها، کاهش و کنترل آسیب ها نقش آفرینی می کنند و توانسته اند تاکنون منشا اثر بسیار مثبت و موفقی باشند.
وی با بیان این مطلب که تلاش ما این است که این نقش آفرینی ها گسترده تر و در سطح ملی باشد، گفت: ما باید بستر را فراهم سازیم تا اهل فضل و اندیشه و سازمانهای مردم نهاد، حوزویان و دانشگاهیان وارد عرضه خانواده شوند و به اظهارنظر و ارائه راهکار بپردازند. موفقیت ما منوط به حضور این نهادهای برخواسته از مردم برای کمک به مردم است.
معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی ادامه داد: یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام شود ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان نهادهایی است که با رویکرد تخصصی ایجاد شده اند و فعالیت می کنند. این نهادها باید برای رفع و کاهش آسیب ها کنار هم بنشینند و به تبادل اطلاعات بپردازند. این یک باور است و بر اساس آن کنگره ملی خانواده با هدف گردهمایی فعالان این حوزه شکل گرفت
اکبری با اشاره به کنگره دو روزه فعالان حوزه خانواده گفت: در واقع این کنگره با این نگاه از سوی خود سازمانهای مردم نهاد ساماندهی شده وبرخی نهادها مانند وزارت کشور صرفا برای کمک و تسهیل پا به میان نهاده اند.
وی با اشاره به اهداف این کنگره گفت: هم افزایی و همکاری بین سازمانهای مردم نهاد برای کاهش آسیب ها، تحکیم خانواده، افزایش ازدواج و همچنین آسیب شناسی در این حوزه از یک سو و تعامل میان نخبگان، دانشگاهیان و فعالان حوزه ازدواج از سوی دیگر از مهمترین اهداف این کنگره خواهد بود.
معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی ادامه داد: این مهم در قالب توانمندسازی زوجین، ارائه مشورت و راهکارهای مناسب و برنامه ریزی برای برون رفت از مهمترین آسیب ها طی نشست های تخصصی، برگزاری نمایشگاه و اجرای پنل های مختلف آموزشی صورت می گیرد.
اکبری در پاسخ به این سئوال که چرا این همایش با وجود ضرورت هایی که به آن اشاره شد تاکنون برگزاری نشده، گفت: این ضرورت قطعا پیش از این هم وجود داشته است. سازمانهای مردم نهاد و مجموعه فعالان تاکنون به صورت منطقه ای و استانی همایش های متعددی را برگزار کرده اند اما اکنون به این نتیجه رسیده اند که این گردهمایی و هم اندیشی باید به صورت ملی و در کنار هم برگزار شود. در واقع این همایش، ملی کردن نشست هایی است که تاکنون به صورت منطقه ای برگزار می شد.
معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی درباره پنل های آموزشی این کنگره نیز گفت: در این پنل ها قطعا از کارشناسان و نخبگان در حوزه خانواده استفاده می‌شود اما هدف ما نشان دادن الگوهای موفق در حوزه ازدواج، تحکیم خانواده، کاهش طلاق و … در قالب پنل ها است تا تجربیات موفق منتقل شود.
وی افزود: در این حال به صورت علمی و پژوهشی مباحثی نیز از سوی نخبگان مطرح می‌شود که قطعا می تواند بسیار آموزنده باشد. ما مطمئن هستیم با توجه به نیازهای موجود در این حوزه، این کنگره می تواند دستاوردهای بسیاری داشته باشد و تداوم آن اثر بسیار مثبتی برای کاهش آسیب های حوزه خانواده و مسائل مبتلا به آن خواهد داشت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.