×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ضرورت استفاده بهینه رییس جمهور آینده از ظرفیت‌های ملت ایران

به گزارش اشراف به نقل از ایران پرس، «علی وقفچی» در مصاحبه اختصاصی با ایران‌پرس افزود، رئیس جمهور آینده باید ۳ ویژگی داشته باشد: اول اینکه باید یک سابقه درخشانی از فسادستیزی و فسادگریزی و عدالت محوری را در کارنامه خود داشته باشد و ملت شریف ایران باید با مطالعه سوابق افراد نامزدهای ریاست جمهوری این مسئله را بررسی کنند.

وی گفت، یکی دیگر از ویژگی‌های رئیس‌جمهور تعامل با سایر قواست، چالش‌های بزرگی مثل اشتغال مسکن و جابجایی مسیر درآمدهای مالیاتی تنها با تعامل با مجلس امکان‌پذیر است. سومین ویژگی رئیس جمهور این است که هیچ دولتی بدون تکیه بر ملت نتوانسته اهداف بزرگ کشور را پیش ببرد و رئیس جمهور آینده باید بر ملت تکیه کند، با زبان مردم صحبت کند و مثل مردم زندگی کند.

این کارشناس مسایل استراتژیک در پاسخ به این سوال که با توجه به زیرساخت‌های کشور چه میزان از این راهکارها عملی می‌شود گفت، نفت به عنوان اصلی‌ترین منبع درآمد کشور، مسیر اقتصاد کشور را به سمت ناکارآمدی پیش برد و مسیر تولید را بست. همچنین تخصیص ارز دولتی برای واردات؛ وقتی به یک تاجر ارز ۴۲۰۰ تومانی داده می‌شود و یک تولید کننده داخلی با ارز ۲۰ هزار تومانی تولید می‌کند یعنی نابودی منابع داخلی و این باعث هرج و مرج مسائل مالی می‌شود، مالباختگان زیادی تولید می‌شود و مردم به زیرساخت‌های بانکی اعتماد نمی‌کنند.

این نماینده مجلس بیان کرد، دولت آینده برای کارآمدتر شدن باید مسیری که تا الان به اشتباه دنبال شده است، تغییر دهد و راه تغییر این است که باید مدیریت منابع کشور را به مردم واگذار کند و درصدد توزیع عادلانه ثروت در کشور باشد؛ بنابراین رییس‌جمهور آینده به عنوان پایه اقتصادی کشور و به عنوان کسی که نباید منابع این کشور را نابود کند، باید بیت‌المال را بر اساس سرانه جمعیت ایران تقسیم کند و برای ۸۵ میلیون ایرانی به صورت مساوی یارانه تقسیم شود.

دکتر وقفچی درباره تعامل بین مجلس و دولت تصریح کرد، حل مسائلی مانند اشتغال، مسکن و پرداخت مالیات تنها با تعامل دولت و مجلس امکان‌پذیر است. برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به مردم قول‌های عدد و رقم می‌‎دهند که اگر مجلس  تصویب نکند عملی نخواهد شد و تا زمانی که مجلس اهداف رئیس جمهور را همراهی نکند نمی‌توان به اهداف بزرگ و حل چالش‌هایی که امروز با آن مواجه هستیم، رسید.

وی درباره مبارزه با فساد و رانت نیز گفت، پیشگیری از فساد بسیار موثرتر از درمان آن است. وقتی قوه قضاییه با فساد مبارزه می‌کند یک افراد محدودی را به قانون تحویل می‌دهند ولی برای اینکه یک مبارزه اصولی با فساد صورت گیرد، جایگاه مجلس و دولت به عنوان پیشگیری کننده از فساد می‌تواند نقش موثری داشته باشد.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد، انتظار از دولت آینده این است که لوایح مبارزه با فساد را برای مجلس ارائه دهد و مجلس با قانونی کردن آن جلوی رانت و فساد را بگیرد؛ به عنوان مثال ممنوع شدن ارز دولتی برای واردات که دولت می‌تواند با ارائه یک لایحه کارآمد به مجلس و همراهی نمایندگان و قانونی شدن آن  جلوی رانت و فساد گرفته شود.

نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی و دبیرکل سازمان همبستگی کشاورزان ایران در زمینه کناره‌گیری نامزدهای ریاست جمهوری به نفع کاندیدای دیگر نیز گفت، در دنیا اثبات شده است که کار تیمی اساس موفقیت است، کسانی که اهداف مشترکی دارند باید با اتحاد و همدلی و همراهی همدیگر مسیر را در مبارزه با چالش‌هایی که کشور با آن رو به رو است، پیش ببرند.

وی درباره مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه دشمنان ایران اسلامی تاکید می‌کنند مردم در سرنوشت کشور تاثیرگذار نباشند و مردم را به رای ندادن توصیه می‌کنند، از ملت ایران خواست با تمام مشکلاتی که ایران دارد سوابق روسای جمهور کشورهای دیگر مانند (آمریکا، انگلیس و…) را با ایران مقایسه کنند، ایران با وجود جنگ تحمیلی و مشکلات بسیاری که با آن روبه‌رو بوده اتفاقات مبارکی نیز داشته است.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی از موضوعات مهم کشور است تصریح کرد با همت و حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب رییس جمهور اصلح می‌توان در مسیر بهبود اقتصاد حرکت کرد. مردم باید بر ظرفیت‌های کشور و تولیدات داخلی تکیه کنند و نیاز به خارج را کاهش دهند و جوانان ایرانی می‌توانند این کشور را به قله‌های سعادت برسانند.

وقفچی با اشاره به اینکه درد مردم بی‌عدالتی و ایجاد فاصله طبقاتی است، بیان کرد رییس جمهور آینده باید مردم را به ریشه‌کن شدن فساد امید دهد.

وی درباره احزاب شکل گرفته در کشور معتقد است، هیچ جریانی در کشور وجود ندارد، اکثر جناح‌ها تلاششان برای رسیدن به قدرت است، زیرا هیچ یک از جناح‌ها کارنامه‌ای از خود ارائه نداده‌اند و بیشتر روی شخصیت‌ها تکیه کردند و دلیل عدم موفقیت ایران نیز همین است.

این نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی همچنین از نامزدهای منتخب ریاست جمهوری درخواست کرد به طور مستقل وارد این عرصه شوند، زیرا در کشور حزبی که جامعه را پوشش بدهد، نداریم و افراد بسیار معدودی به جای مردم تصمیم می‌گیرند و مردم باید به افرادی رای بدهند که بدون تکیه به گروه خاصی باشد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.