×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
“تهران برای همه؛ با مشارکت همه”/تشکیل شورای اجتماعی در تهران

به گزارش اشراف،‌ محمود حسینی یکی از کاندیدای شهرداری تهران صبح امروز در جلسه شورای شهر با تشریح برنامه‌های خود گفت: من ادعا ندارم که ابر مردی برای حل مشکلات هستم اما می‌توانم کشتی پر تلاطم را به ساحل امن ببرم.

وی با بیان اینکه هدف راهبردی ما تبدیل مدیریت شهری به حکمرانی خوب شهری است، تصریح کرد: عدالت، مشارکت، امنیت و اخلاق چهار هدف اصلی ما در تهران است و قطعا ما رویکرد محله محوری و تخصص گرایی را سرلوحه کار خود قرار می‌دهیم.

حسینی با بیان اینکه هماهنگی باید میان برنامه‌ها، منابع و نیروی انسانی ایجاد شود، گفت: نسبت صف و ستاد باید برقرار شود و اگر هرم شهرداری را ببینید متوجه می‌شوید که هرم تجانسش را از دست داده و به دلیل ازدیاد منابع انسانی شکم داده است و این در حالیست که موازی کاری در شهرداری به وفور وجود دارد و باید این مسائل حل شود تا بتوانیم مدیریت درستی در پایتخت داشته باشیم. همچنین انتخاب مدیران قطعا بر اساس تخصص گرایی و شایسته سالاری خواهد بود.

وی با بیان اینکه باید شهر هوشمند به معنای واقعی در شهر تهران ایجاد شود،‌ گفت:‌ شهر هوشمند استفاده از دوربین مداربسته در سطح شهر و یا برقراری اینترنت در تمام سطح شهر نیست بلکه شهر هوشمند استفاده موثر از داده‌ها برای تصمیم گیری مهم و حل معضلات است که باید با استفاده از آنها کیفیت مدیریت ارتقاء یابد و باید یکپارچه سازی داده‌ها برای اثربخشی و مدیریت درست ایجاد شود. چرا که معتقدیم یکی از سرمایه‌های شهر تهران داده‌های آن است که تا کنون به درستی از آن استفاده نشده، در حالیکه در مدیریت و تصمیم گیری‌ها به جای آنکه سلیقه محور باشیم می‌توانیم داده محور باشیم.

حسینی با بیان اینکه سه رویکرد بازآفرینی شهری با رویکرد محله محوری، اقتصاد شهری و منابع پایدار و همچنین کاهش ترافیک، آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی را در دستور کار قرار داده‌ام، گفت:‌ برنامه‌های ما در سطح شهر تهران با محوریت محله در ایجاد هویت و تعلق خاطر ساکنان است که می‌توانیم با استفاده از کمک مردم، بخش خصوصی، سمن‌ها و … زیست پذیری و کیفیت زندگی در شهر را ارتقاء دهیم.

این کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه ایمنی و تاب‌آوری در قالب بازآفرینی شهری بسیار مهم است، گفت: اگر حادثه‌ای در تهران رخ دهد امکان حل مشکل نیست چرا که راه‌ها قفل می‌شود اما اگر تاب‌آوری در قالب محلات دیده شود می‌بینیم که می‌توان قبل از ورود نیروهای امدادی مردم به یکدیگر کمک کنند.

وی با بیان اینکه در بخش سلامت و رفاه اجتماعی نیز محله محوری در دستور کار قرار دارد، گفت: معتقدم که مردم راه حل‌های اداره شهر را بهتر می‌دانند و به صورت درون جوش مشکلات و آسیب‌ها حل می‌شود اما پیشنهاد می‌دهم شورای اجتماعی شهر تهران مرکب از سازمان‌های دولتی، جامعه مدنی، سمن‌ها و … تشکیل شود تا در یک مسیر هماهنگ پیش برویم.

حسینی با بیان اینکه در بحث توسعه پایدار اقتصاد شهری، مدیریت منابع و مصارف، رونق اقتصادی شهر بر پایه ظرفیت‌های محلی،‌ منطقه‌ای و ملی و همچنین بهره‌گیری از موقعیت اجتماعی بین‌المللی شهر و اصلاح نظام مالی شهرداری و جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی پیش می‌رود، گفت: پروژه‌های شهری باید بر مبنای ارزش‌های اقتصاد رفاهی اولویت بندی شود، نه اینکه بدون مطالعات پروژه‌های بزرگ مقیاس ساخته شود.

وی با بیان اینکه در حوزه روانسازی ترافیک نیز توسعه و ایجاد فضاهای عمومی پارک، ظرفیت سازی در شبکه حمل و نقل عمومی، توسعه فناوری‌های کاهش دهنده آلودگی، استقرار نظام ساخت و ساز سبز، ساماندهی مشاغل آلاینده در دستور کار قرار دارد، گفت: معتقدیم که شهرداری باید به ریل مدیریت خود باز گردد.

ایسنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.