×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
سندروم ستاد و بیماری اختلال قوا

به گزارش اشراف، عضو شورای هم‌گرایی اصولگرایان استان کرمانشاه نوشت:رئیس‌جمهوری از جنس مردم که برای یک جهاد بی‌انتهای الهی خویش را آماده و برای (ساختن‌هایی) در خور شان مردم ایران اسلامی کمر همت بسته است.
بدون تعارف و بدون اغراق، برخورد اخلاقی و محوریت اخلاق اسلامی و انسانی در رفتار سیاسی که نمونه بارز آن در مناظرات سالهای ۹۶ و ۱۴۰۰ علیرغم رفتارهای سخیف برخی رقبا شاهد بودیم ، نگاه کلان به معضلات، جاری بودن در متن جامعه و عدم اشرافی‌گری سیاسی در برخورد با مردم و نیز ژرف اندیشی در بهبود شرایط و ارتقای خدمات سازمانی از خصوصیات مهم رئیس دولت سیزدهم است.
اما از مهمترین نکات، استقلال در روش اداره‌ی کشور و تلاش برای مبارزه با سندرم زیانبار و فسادبرانگیز ارادت سالاری و عدم بها بخشیدن به پدرخواندگی زرسالاران زورمداری است که سالهاست مافیاگونه ضربات فراوانی را به مردم تحمیل کرده اند.
یکی از مهلک ترین آفات و چالش ها در همین زمینه مداخله‌ی قوه در قوه بوده که از سالها قبل آسیب‌ها و ضررهای آن از طریق دلسوزان مکرراً بیان شده است.
به طور مثال، نماینده محترم مجلس به جای وظیفه اصلی خود که تقنین و نظارت است به سهم‌خواهیهای غیرشرعی و غیراخلاقی در جهت عزل و نصب وزیر و استاندار و بخشدار ‌تا سرایدار مدرسه روی آورده و از این طريق برای آینده‌ی خود ستادسازی پنهان و آشکار را انجام دهد. اتفاقی که در دوره گذشته باعث شد تعداد قابل توجهی از نمایندگان سابق در نقاط مختلف کشور، توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شوند.
البته این به معنای سکوت مطلق نمایندگان مجلس در قبال عزل و نصب‌ها نیست و یکی از ابعاد وظیفه‌ی نظارت نمایندگان در همین گردنه‌ی مهم تعریف می‌شود. یعنی نماینده‌ی مردم در مجلس شورای اسلامي باید راه را برای برگزیده شدن افراد ناکارآمد، ناصالح و غیرمردمی سد کند و از حقوق مردم در مقابل کارتلهای قدرت وثروت و باندهای پرمدعای مردم‌ستیز دفاع کرده و شجاعانه به میدان مبارزه برای استیفای حقوق ملت برود.
حتی تلاش برای برگزیده شدن نخبگان متعهد در مناصب در صورتی که فاقد مقاصد و منافع شخصی توسط نمایندگان باشد هم امری پسندیده و بی‌تفاوتی نسبت به آن به شدت نکوهیده است.
اما در مقطعی این رویکرد دقیقاً برعکس شد و برخی نمایندگان به جای پاسداری از حقوق مردم، در پی توسعه‌ی قلمرو منافع خویش و بیمه کردن آتیه‌ی خود و خانواده و اطرافیانشان شدند. کاشتن نیروها در ساختارهای مختلف دولت برای برداشتن منافع آن در انتخابات‌های بعدی بیماری لاعلاجی بود که در برخی مقاطع،  مجلس و دولت را به فاصله‌ای بسیار زیاد با مجلس و دولتی در شان مردم تبدیل کرد. این رویکرد تباهی‌برانگیز را کنار وقایع عجیب و غریب دیگر بگذاریم قلب انسان به درد می‌آید. فلان نماینده مجلس در دوره‌ی گذشته عامل و دلال خرید و فروش خودرو شد، دیگری از دزدی چند صد هزار یوروی انبار شده از خانه‌اش خبر داد، آن یکی در موج برج سازی غرق شد و …
اما از مجلس انقلابی‌ای که اخیراً با رای مردم به کار مشغول شده است، انتظارات بسیار فراتر از این دغل بازی‌های دنیاطلبانه و چرک است. ان‌شاءلله بروز چنان فجایعی در این مجلس حتی به اندازه‌ی گفتن سخنش هم رخ نخواهد داد.
نمایندگان ملت حتما باید مرز شناسی قوا را ارج نهاده و بدانند که تداخل وظایف و مداخله‌های آشوب‌زا و خدای ناکرده منفعت‌طلبانه حق عرض اندام را خصوصاً در وضعیتی که کشور درگیر مشکلات فراوان حاصل از بی‌تدبیرهای ناامید کننده‌ی دولت و مجلس قبل است نباید داشته باشد.
از سوی دیگر ستادها و انتصاب های فراوانی در این دوره مشاهده شده است که  ان‌شاءلله اغلب آنها از سر حب و بغض الهی بوده است.
مهم این است که کار ستادها را تمام شده بدانیم و در هر استان عقلای قوم به هم‌اندیشی و همسویی برای آن استان پرداخته و با شناسایی چهره های امتحان داده، هم هدف و هم آرمان، آنها را به شخص رئیس جمهور معرفی کنند تا وی بتواند با دست پر در انتخابها اقدام نماید.
لازم است از فرصت طلبان ستادبازی که بر برج منافع می‌نشینند باید به شدت احتراز شود که این افراد نه درد دین دارند و نه درد مردم. آنچه برایشان مهم است میز مدیریت است و آنچه در قلبشان جایی ندارد، انگیزه‌ی خدمت!
در این ميان برای پیشبرد امور به نفع جامعه، اصول متعالی و رشد دهنده‌ی انقلابی بودن، پاکدستی، مردمی بودن، نخبه‌گی و ولایی عمل کردن ملاک باشد.
رسانه ها و شخصیت‌های رسانه‌ای باید این معیارهای مهم را مستمر رصد کنند و یادشان باشد که در سالهای ماضی چه ترفندهایی توسط برخی افراد برای بالا رفتن از نردبان اعتماد مردم و رسیدن به پشت بام آرزوهای شخصی اندیشیده شد.
به هر حال تقویم زمان به ایام دولت کریمه نزدیک می‌شود. از نفوذی ها، فرصت طلبان و سهم خواهان در گروههای مختلف و پدرخوانده های لابی‌گر باید اجتناب عقلی شود و دولت دکتر رئیسی باید دولت شایستگان و پاکدستان باشد.
مقوله ای که نباید مغفول بماند این است که در دولت گذشته چهره های خوشنام، نخبه، کارآمد و ولایت محور وجود داشته و دارند که تکیه گاه نیروهای مومن و خدمتگزارانی صدیق برای مردم در اقصی نقاط کشور بوده اند. این مهم باید مدنظر باشد و تر و خشک با هم‌ نسوزند و نسوزانیم.
مراقبت از این نیروهای خوشنام و پاکدست که علیرغم همه‌ی فشارها و عسرتها توانستند درست عمل کنند را از وظایف خود ببینیم .
هفتم تیرماه هزار و چهارصد – محمد حسین ترکمن

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.