×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آیا فیبر به کاهش وزن کمک می‌کند؟

به گزارش اشراف- الهه زارعی، هنگام صحبت از کاهش وزن بسیاری از افراد فقط به ماکروهای خود یعنی پروتئین‌ها، چربی‌ها و کربوهیدرات‌های خود توجه می‌کنند. با این حال، فیبر به‌عنوان یک ماده مغذی ساده نیز اغلب نادیده گرفته می‌شود، اما اگر این عنصر گمشده برای موفقیت در کاهش وزن باشد، چه؟ آیا مکمل‌های فیبر می‌توانند جایگزین غذاهای کامل شوند؟

امروزه، اینترنت مملو از مقالات، نمودارها و دستورالعمل‌هایی است که حول محور خوردن پروتئین بیشتر از صبحانه حاوی ۳۰ گرم پروتئین گرفته تا نوشیدنی‌های پرپروتئین و موارد دیگر برای کاهش وزن طبیعی تمرکز دارند. اگرچه کلید دستیابی به نتایج خوب کاهش وزن درواقع دریافت پروتئین بیشتر است، اما یک ماده مغذی وجود دارد که اغلب نادیده گرفته می‌شود و آن هم فیبر است.

فیبر نه تنها برای عملکرد دستگاه گوارش بلکه برای سلامت کلی بدن نیز گزینه بسیار مهمی است. نتایج مطالعات نشان می‌دهند ضمن کاهش کلسترول LDL و فشار خون در برابر بیماری قلبی نیز از افراد محافظت می‌کند، همچنین تحقیقات جدیدتر نیز نشان می‌دهد فیبر ممکن است باعث کاهش وزن و افزایش حساسیت به انسولین شود.

با این حال، آمارها نشان می‌دهند کمتر از پنج درصد از آمریکایی‌ها به‌طور واقع‌بینانه فیبر توصیه شده روزانه مورد نیاز بدن خود را تامین می‌کنند که به‌طور متوسط ​​تا ۳۴ گرم منبع قابل اعتماد برای مردان بزرگسال و حدود ۲۸ گرم برای زنان بالغ است، حالا چگونه می‌توانیم فیبر بیشتری در برنامه غذایی خود بگنجانیم؟

علاوه‌بر این تفاوت میان فیبر محلول و نامحلول در مورد مصرف روزانه ایده‌آل برای افراد مختلف درباره آن نیز بحث وجود دارد.

بهترین منابع غذایی پر فیبر کدامند؟

براساس تحقیقات جدید علاوه‌بر توت‌های تازه، توت‌ یخ‌زده هم سرشار از فیبر هستند، اما فیبر موجود در توت‌های یخ‌زده کمی بیشتر است و هنگام خرید به‌صورت منجمد مقرون به‌صرفه‌تر و راحت‌تر در دسترس هستند، بنابراین می‌توان آن‌ها را به اسموتی‌ها یا ترکیب جو دوسر یا ماست اضافه کرد. انتخاب دوم می‌تواند ماکارونی سبوس‌دار باشد، واقعیت جالبی که می‌توان در مورد فیبر به اشتراک گذاشت.

علاوه‌بر این باید گفت برنج قهوه‌ای فقط یک گرم نسبت به برنج سفید فیبر بیشتری دارد، اما فیبر ماکارونی گندم کامل به‌طور قابل توجهی بیشتر از ماکارونی سفید است. انتخاب سوم هم می‌تواند دانه چیا باشد که می‌توان آنها را روی بلغور جو دوسر پاشید که می‌توان در ترکیب پودینگ دانه چیا با مقداری شیر یا کمی میوه مصرف کنید. این ترکیب بسیار سیرکننده نه تنها فیبر دارد بلکه دارای امگا ۳ و کمی پروتئین نیز است، بنابراین ترکیب مغذی هم محسوب می‌شود.

منبع:مدیکال نیوزتودی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.