×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
همه نمایشنامه‌ها باید هدف داشته باشند، حتی نمایشنامه‌های کمدی

به گزارش اشراف- احسان فرجی، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با حضور کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و رییس جشنواره، کورش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، ایرج راد، بیژن نوباوه، غلامرضا منتظری، علی منتظری، تاج‌بخش فناییان، مینا باقری و حسین مسافرآستانه اعضای شورای سیاست‌گذاری صبح روز چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ در سالن کنفرانس دفتر موسیقی برگزار شد.

کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و رییس جشنواره ضمن خوش‌آمدگویی به اعضای شورای سیاست‌گذاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: امیدواریم فراخوان چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با نگاه کارشناسانه و دقیق شما به‌زودی منتشر شود و به دست علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان جشنواره برسد.

وی درباره مشارکت و حضور فعال استان‌ها در جشنواره چهل و یکم ادامه داد: در اداره کل هنرهای نمایشی، استان به استان جلو می‌رویم و فراخوان را با توجه به سیاست‌گذاری‌های جدید به دست آن‌ها می‌رسانیم و بودجه‌ای جداگانه برای جشنواره‌های استانی قرار می‌دهیم تا آثار خوبی به فجر امسال برسد.

کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در ادامه این جلسه، با اشاره به تولید آثار در جشنواره پیش‌رو گفت: طبق جلسه‌ای که با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم بنای جشنواره بر این است که بیشتر آثار راه یافته به این دوره تولیدی باشد.

دبیر چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر ادامه داد: جشنواره فجر، جشن مردم است و باید میزان شراکت و حضور هنرمندان بیشتر شود و به‌زودی فراخوان جشنواره چهل و یکم را منتشر می‌کنیم.

زارعی درباره مشارکت انجمن‌های نمایش و اداره کل‌ استان‌های کشور گفت: در آینده با مدیران کل استان‌ها و انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها درباره مسائل استانی و بهبودبخشی به اجراها در بخش استانی جلسات صمیمانه‌ای خواهیم داشت.

ایرج راد از اعضای شورای سیاست‌گذاری پس از سخنان دبیر جشنواره، درباره حضور گروه‌های استانی گفت: گروه‌های استانی باید همه اجراها را ببینند، نمی‌شود شب قبل از اجرا بیایند و زود بروند، باید برای هنرمندان استانی جلسه و نشست‌های پژوهشی و آموزشی گذاشته شود تا چراغ راهی برای ادامه مسیرشان شود. نباید در جشنواره با روح و روان هنرمندان به ویژه هنرمندان استانی بازی کنید.

ایرج راد در پایان افزود: سال‌های گذشته همه ما عاشقانه منتظر برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بودیم، امیدوارم امسال هم شاهد این اتفاق باشیم.

علی منتظری نیز درباره لزوم مردمی شدن چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: جشنواره فجر به عبارتی بازتاب فعالیت‌های تئاتری به‌علاوه تولیدات فاخر جدید است و باید به سمت مردمی شدن برویم و نباید فقط برای مخاطبان همیشگی و خاص تئاتری باشد.

وی ادامه داد: به نظر من اولین جایزه جشنواره، حضور هنرمندان در این رویداد است، عده‌ای از کارشناسان موافق اعلام رقم جایزه‌اند و عده‌ای هم می‌گویند اعلام مبالغ مخرب است.

تاجبخش فناییان در ادامه جلسه با اشاره به حضور بیشتر نمایش‌های ایرانی به ویژه شبیه‌خوانی، تعزیه و شخصیت مبارک در جشنواره‌های ملی تأکید کرد.

بیژن نوباوه دیگر عضو شورای سیاست‌گذاری، بر هدفمند بودن آثار شرکت‌کننده در جشنواره تاکید کرد و توضیح داد: همه نمایشنامه‌ها باید هدف داشته باشند، حتی نمایشنامه‌های کمدی هم هدف داشته باشد. تئاتر باید به جامعه ما شعف بدهد و ما باید رویکردی جدی در محتوای آثار تئاتر فجر داشته باشیم.

مسافرآستانه دبیر سابق جشنواره فجر با بیان اینکه بار همه‌ مسائل تئاتر کشور روی دوش جشنواره فجر نیست، درباره بودجه این رویداد هنری گفت: افزایش قابل‌ توجه کمک هزینه‌ها بسیار قابل ‌تقدیر و خوشحال‌کننده است.

غلامرضا منتظری، با اشاره به لزوم هم‌اندیشی با پیشکسوتان تئاتر گفت: ما باید همه ایران را درگیر جشنواره تئاتر فجر کنیم. جشنواره باید روزنه دیگری برای شور، نشاط و طراوت اجتماعی در ایام جشن انقلاب باشد. باید برای فراخوان برگزاری این دوره با بسیاری از پیشکسوتان حوزه تئاتر جلسه هم‌اندیشی داشته باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.