به گزارش اشراف- علی رسولی، جدیدترین نقاشی حسن روح الامین هنرمند نقاش انقلابی و متعهد با عنوان «دعای باران» در جریان افتتاحیه بیستمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
حسن روحالامین هنرمند نقاش درباره خلق این اثر و آثار دیگر آیینیاش گفت: اگر عزت داریم و کسی به ما سلام میکند و جواب سلام را میدهد، به خاطر اهل بیت (ع) است و کارهای من نیز چیزی غیر از این نیست. علاقه و اعتقاد شخصی من در نقاشی در این سبک است و کار نکرده در این حیطه زیاد داریم. اگر امام حسین (ع) ما را جمع نمیکرد به هیچ دردی نمیخوردیم و الان هم تحت تکلف امام حسین علیه الاسلام هستیم.
وی درباره دلیل اقبال مخاطب به این آثار را موضوع آنها دانست و بیان کرد: خیلی بهتر از این کارها در دنیا انجام شده است اما موضوع این آثار است که مخاطب را به سمت خود میکشاند و دارای هویت درونی است که مخاطب درگیر آن میشود. بنابراین مردم به خاطر من این آثار را دوست ندارند بلکه به دلیل موضوع آنهاست.
روحالامین درباره اثر «دعای باران» توضیح داد: برای امام رضا (ع) کار کردن متفاوت از همه ائمه اطهار (ع) است و رنگش فرق میکند. این موضوع جز مباحثی است که هر کسی آن را درک نمیکند و عقلهای زمینی درک درستی از آن نخواهند داشت. این اصل اعتقاد است که امام معصوم حی و حاضر است و تمام نشده است و حس درونی من این است.
وی درباره اطلاق عنوان «خادم فرهنگ رضوی» نیز گفت: این عنوان برای من خیلی بزرگ است چون معلوم نیست تا آخر عمر سر به چه بالینی میگذاریم و خیلیها بودند که در این مسیر بودند اما چپ کردند. برخی هستند که رشد را در جایزه گرفتن میبینند که این رویه بد است. به نظر من آدم در زندگیاش یک عشق دارد که دوست دارد مدام از آن حرف بزند حال ممکن است جایزه بگیرد یا نگیرد و آن محصولی که تولید میشود اهمیتش از هر چیزی بالاتر است. نکته بعدی اینکه این کارها، چیزی به مکتب اهل بیت اضافه نمیکند و کم هم نمیکند؛ چه رسانهای بالاتر از خود قیام سیدالشهدا!؟ هر چه از من در کار باشد، بهتر است.
این هنرمند نقاش افزود: حُسنی که نقاشی دارد، این است که من به آن وصل نیستم یعنی اگر من سخنران بودم، کلامی که از دهان من در میآمد ممکن بود آلودگی به اثر اضافه کند اما تصویر جدای از آلودگیهای انسانی است و به همین دلیل من آن را دوست دارم.
تکنیک به کار گرفته شده در تابلوی نقاشی «دعای باران» رنگ و روغن روی بوم و ابعاد این تابلو نیز ۲۴۰ در ۳۰۰ سانتی متر است.
https://eshraf.ir/?p=10286