
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اشراف، مجید عبداللهی؛ معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در چهارمین همایش بینالمللی «مدرسه ایرانی، معماری ایرانی» گفت: این رویداد علمی یکی از ویژگیهای کلان خود را استمرار و تلاش برای جلوگیری از انقطاع در فعالیتها میداند. سازمان نوسازی مدارس مسئول ساخت فضاهای آموزشی است.
وی افزود: این همایش با هدف تحقق راهکارهایی در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار شده است و برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری یکی از این زیرنظامها است.
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه هدف ما حرکت به سوی معماری مدارس با رویکرد فرایندی، نوآورانه و تحولگراست، تأکید کرد: در معماری مدارس باید به نیازهای دانشآموزان پاسخ داده شود.
عبداللهی ادامه داد: تلاش کردهایم تا با توجه به اقتضائات بومی، محلی و معماری ایرانی اسلامی، مدارس را طراحی و بسازیم.
وی به شعار دولت چهاردهم در حوزه نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی اشاره کرد و گفت: در این همایش به این نهضت توجه ویژهای داشتیم.
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: در این همایش آثار و مدارس طراحی شده در هشت بخش مختلف، شامل طراحی حرفهای و بخش دانشجویی، ارسال شد.
عبداللهی بیان کرد: بعد از مسکن، پرتکرارترین و متکثرترین فضای عمومی که در کشور ساخته میشود، مدرسه است. در حال حاضر ۹۸ هزار مدرسه دولتی، ۱۵ هزار کلاس درس و ۱۵ میلیون دانشآموز در کشور داریم.
وی افزود: ۴۲۴ اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شد و پس از ارزیابی و داوری، ۳۱۳ اثر وارد فرایند داوری شد که در نمایشگاه به آن پرداخته شده است.
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: حوزه خیرین مدرسهساز بیش از ۵۰ درصد مدارس کشور را میسازند. از مجموع ۴۴۸ اثری که در ۱۰ دوره گذشته این همایش ارائه شده، بیش از ۱۶۸ مدرسه نتیجه تفکر معماران در جامعه حرفهای، دانشجویی و ادارات کل نوسازی مدارس کشور بوده است.
خبرنگار: مریم صلحی