×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
حمایت معاونت توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش اشراف- میترا رضائی: وی با بیان اینکه امروز صندوق نوآوری و شکوفایی، تنها محلی برای ارائه وام به شرکت‌های دانش‌بنیان نیست، بلکه توانسته ۷۷ خدمت متفاوت در زمینه‌های تسهیلات، توانمندسازی، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کند، تاکید کرد: از سوی دیگر بخش عمده‌ای از تمرکز صندوق، شکل‌دهی و نظام‌بخشی به زیست‌بوم تامین مالی فناوری در کشور بوده و در این مسیر سعی کرده از بازیگران مختلفی مانند شبکه بانکی کشور، بازار سرمایه، بخش خصوصی، بنگاه‌های تجاری و صنعتی بزرگ و سایر بخش‌ها استفاده کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین در ادامه با اشاره به خدمات این صندوق به شرکت‌های غیردانش‌بنیان و فناور نیز اظهار کرد: با توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور در سال‌های گذشته و از آنجا که صندوق نوآوری براساس قانون تنها مجاز به ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان است، سیاست ما بر این بوده است که با همکاری بازیگران مختلف، خدمات خود را به بدنه غیردانش‌بنیان نوآوری در کشور نیز برسانیم. در این باره صندوق نوآوری در سال‌های گذشته، اقدام به حمایت از توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور کرده است.

ملکی‌فر افزود: امروز در تمام استان‌های کشور یک صندوق‌ پژوهش و فناوری استانی در حال تامین مالی فناوری در استان‌هاست. علاوه بر آن دانشگاه‌های مادر نیز واجد صندوق پژوهش و فناوری شده‌اند. بخش دیگری از این صندوق‌ها به حوزه‌های تخصصی اختصاص پیدا کرده است؛ برای مثال امروز صندوق‌های حوزه سلامت، نفت، اقتصاد دیجیتال و … در حال تامین مالی تخصصی حوزه‌های نوآوری هستند.

وی با اشاره به فعالیت ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری برای ارائه خدمات، تسهیلات و ضمانت‌نامه به زیست‌بوم فناوری در کشور، گفت: از سوی دیگر این صندوق‌ها از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی عاملیت سرمایه‌گذاری دارند. صندوق نوآوری در پرداخت تسهیلات و انجام حمایت‌های خرد از شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق ساز و کاری به نام خط اعتباری با این صندوق‌ها وارد همکاری می‌شود.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین اظهار کرد: در زمینه صدور ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان نیز صندوق نوآوری در همکاری با شبکه بانکی کشور، نرخ سپرده ضمانت‌نامه‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان را از ۱۰ درصد به ۲.۵ درصد کاهش داده است.

به گفته ملکی‌فر، برگزاری رویدادهای تبادل فناوری، رویدادهای آموزشی، حمایت از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی ‌و ارائه مشاوره به شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه ثبت اختراع و حفظ مالکیت فکری از دیگر حمایت‌های صندوق است که در راستای توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز منابع صندوق نوآوری به قدری نیست که تکافوی نیاز زیست‌بوم نوآوری را کند. امروز تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۹ هزار شرکت رسیده است و در این زمینه نیاز به منابع مالی بسیار بیشتری برای نقش‌آفرینی بهتر صندوق نوآوری است. با این همه بر اساس دستورالعمل‌های جدیدی که دولت صادر کرده است، محل دریافت منابع صندوق دیده شده است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست انقباضی بانک مرکزی در راستای مهار تورم و جلوگیری از رشد ترازنامه بانکی، صندوق نوآوری وارد همکاری با سازمان بورس شده و بنا دارد تا بخشی از تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را به واسطه انتشار اوراق فراهم آورد.

ملکی‌فر در پایان با تاکید بر توسعه خدمات توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: در این راستا و بر اساس سیاست‌ جدیدی که اتخاذ کرده‌ایم، از توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم و برای این مسئله برنامه‌ای خاص تدوین کرده‌ایم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.