گروه : اجتماعی
به گزارش اشراف- شقایق مهاجری: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری میان جمعیت هلالاحمر و این نهاد بر ظرفیت خوب خانههای هلال برای افزایش نشاط و سلامت جامعه تاکید کرد.
دکتر جهانگیر با تقدیر از جمعیت هلالاحمر برای همکاریهای مشترک در حوزه ارتقای سلامت جامعه گفت: ما در جامعهای زندگی میکنیم که آسیب های اجتماعی بسیاری در آن وجود دارد که اگر به موقع سراغ آنها برویم قابل درمان است اما اگر زمان را از دست بدهیم این آسیبها عمیق تر می شود، در واقع با کاهش آسیبهای اجتماعی میتوان سرمایه اجتماعی را نیز افزایش داد.
وی با اشاره به اینکه تعالی و تحکیم خانواده به خودی خود آسیب های اجتماعی را کاهش میدهد، گفت: اگر به نهاد خانواده با موضوع تحکیم آن به درستی توجه شود به تبع آن آسیب های اجتماعی هم کاهش می یابد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با انتقاد از عدم هماهنگی نهادها برای انجام وظایف خود بیان کرد: با وجود انجام اقدامات زیاد از سوی نهادهای مختلف همچنان آمار آسیب اجتماعی بالاست که دلیلش وجود تشتت نهادی در جامعه و عدم تحقق وظایف به بهترین شکل از سوی هر نهاد است.
وی افزایش نشاط اجتماعی و امید به زندگی را منوط به ارتقای سلامت اجتماعی برای مردم دانست و افزود: اگر همه نهادها برابر مقررات و سیاست های ابلاغی عمل کنند نباید شاهد آسیبهای اجتماعی و همچنین وقوع بحران در پی حوادث غیرمترقبه همچون سیل باشیم، بنابراین حوادث غیرمترقبه با فعالیت مدیریتی خوب می تواند کمترین خسارت را داشته باشد.
جهانگیر با تاکید بر اینکه اقدامات پیشگیرانه و سرخط قرار دادن نهادها می تواند از وقوع بحران جلوگیری کند گفت: هدف از همکاری جمعیت هلال و معاونت پیشگیری و اجتماعی قوه قضائیه هم برنامه ریزی برای موضوعات مختلف بوده تا از آسیب های اجتماعی جلوگیری کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درخصوص کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب به نهادهای مختلف تاکید کردهاند تا نسبت به انجام فعالیتهای فرابخشی و بین بخشی از آسیبهای اجتماعی بکاهند.
وی با اشاره به ظرفیت خوب خانههای هلال برای ارتقای سلامت و نشاط جامعه اظهار کرد: خانه های هلال ظرفیت خوبی است برای شناسایی، پیگیری و نظارت آسیبهای اجتماعی که می توان از آن به خوبی در بسیاری از زمینهها از جمله «کودکان کار و زباله گرد به سبب ایجاد تهدیدات اجتماعی و بهداشتی، ساماندهی و حمایت اتباع بیگانه برای ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی» بهره مند شد.
جهانگیر با اشاره به پیامدهای منفی کرونا در جامعه بیان کرد: موضوع کرونا علاوه بر ایجاد آسیب های اقتصادی، آسیب های اجتماعی و روانی در خانواده ها به وجود آورده که همچنان این آسیبها و پیامدهای آن رو به افزایش است؛ افزایش میزان نزاع و درگیری میان افراد و همچنین افزایش اختلافات خانوادگی بیانگر این موضوع است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه برای کاهش استرس و نگرانیهای مردم از آینده باید برنامه ریزی کرد گفت: وضعیت روحی و روانی خانواده های داغ دیده از کرونا باید مدنظر قرار گیرد تا بتوانیم با راهکارهای مناسب و همکاری این دو نهاد به کمک این خانواده ها برویم و بسیاری از آلام آنها را کاهش دهیم.
جهانگیر در پایان با اشاره به بهره مندی از ظرفیت مجمع خیرین در کاهش آسیبهای اجتماعی بیان کرد: موضوع انقلاب نشان داد ما هرجا با مردم همراه شدیم به موفقیت رسیدیم، بنابراین استفاده از نقش مردم همانطور که انقلاب را به پیروزی رساند در سایر حوزه ها هم نقش تعیین کننده خواهند داشت، در همین راستا هم بهره مندی از مجمع خیرین برای کاهش بلایا و آسیب های آن به نوعی ظرفیت خوبی است که باید به درستی تبیین و مورد استفاده قرار گیرد.
https://eshraf.ir/?p=9875